Зіпсовані фрукти пофасували у лоточки, щоб їх купили українці у відомому супермаркеті Варус в Кривому Розі. Сіра від цвілі і плісняви малина остаточно зіпсувала враження про якість продукції.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який розміщує скарги українців.

Варус, фото: Телеграм / Народний ревізор
Варус, фото: Телеграм / Народний ревізор

"Пропозиція "на дурня"! Ось такі ягоди пропонують придбати в супермаркеті. Навіть за зовнішнім виглядом зрозуміло, що вони несвіжі. Мабуть, продавцям лінь перебирати продукцію і легше продати по трохи зіпсованого в кожному лотку. #КривойРог, «Варус», Івана Авраменка, 21В", - стверджує незадоволений споживач.

На фото, прикріпленому до публікації, можна побачити, що у лотки зі свіжою малиною подосипали давньої, не викидати ж старе добро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Така собі пропозиція "на дурня", адже кожен покупець, який себе поважає, не купить гниль навіть за знижками. І взагалі, це неповага до своїх клієнтів продавати за гроші зіпсовані продукти - це лише псує репутацію закладу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Обсервація чи в'язниця – українці показали, в яких страшних умовах їм пропонують провести двотижневий карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Насолодилась кавою і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м’яса".

Також Знай.ua писав, Свинячі крильця по-українськи - покупець найшов у ковбасі купу перемеленого пір'я.