Нова версія додатку державного Приватбанку "Приват24" дає суттєві збої. Деякі користувачі не можуть внести плату за проїзд у громадському транспорті.

Дефект виявив львів'янин з IPhone. Крім того, проблеми з оплатою через QR-код підтвердили фахівці "Львівелектротрансу".

Керівництво банку не стало замовчувати проблему. За їх словами, причина збоїв криється в новизні запущеної напередодні версії додатку.

скріншот

Заявлений спікерами фінустанови термін усунення недоліку – два місяці (стільки часу займе розробка оновлення для додатку).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"До кінця літа баг буде усунуто", - запевнили представники українського банку.

Варто відзначити, щоб уникнути повторення проблеми пасажирам трамваїв та тролейбусів у містах України рекомендується при оплаті проїзду користуватися старою версією додатку.

За даними "Львівелектротрансу", кількість щоденних оплат проїзду за допомогою "Приват24" вже перевищила 10 тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в парламенті зареєстрували законопроект № 3686, який передбачає збільшення ліміту анонімних перекладів для українців з 5 до 25 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк вводить монету в 10 гривень – українцям радять приготувати мішечки.

Також портал Знай.uа писав, що українці на карантині почали частіше здійснювати платежі онлайн. Найчастіше здійснювали грошові перекази – 120% і сплачували штрафи – 82%.