У Міністерстві охорони здоров'я не виключають додаткові обмежувальні заходи, які передбачають закриття курортів, зокрема Одеси, через збільшення числа інфікованих коронавірусом.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в етері ТСН.

"Звичайно, можливо (закриття курортів, зокрема Одеси - ред.). Ми зараз спостерігаємо збільшення в деяких областях кількості зайнятих ліжок. Так, наприклад, Закарпаття – це 71%. Це по лікарнях першої хвилі, ми розгортаємо лікарні другої, третьої хвилі. Аналогічно 56% – у Волинській області. Добираються до 50% – Рівненська, Вінницька, Львівська області, місто Київ. І тому ми не виключаємо, що можемо рекомендувати, тобто вводити додаткові обмежувальні заходи, щоб подолати коронавірус", - заявив Степанов.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про те, за якої умови можливе посилення карантинних заходів як в окремих областях, так і на території всієї України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, наплювали на карантин під Тіну Кароль і Maruv – одеські клуби підірвали танцполи незважаючи на пандемію.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні різко злетять ціни на продукти, що подорожчає найбільше.