Українці заплатять драконівські штрафи за порушення ПДР

Міністерство внутрішніх справ планує підвищити штрафи за перевищення швидкості. Відповідний законопроєкт вже підготовлений. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Він вважає, що сума штрафу за перевищення швидкості повинна бути значно більшою. Наприклад, 3400 грн для тих, хто перевищив більше, ніж на 50 км/ч.

Автофіксація ПДР, скрін з відео
Автофіксація ПДР, скрін з відео

Інфіковану Олену Зеленську не випустили з лікарні

Дружину президента України Олену Зеленську, яку госпіталізували з Covid-19, ще проходить лікування викликаної вірусом двосторонньої полісегментарної пневмонії. Зеленська знаходиться в стаціонарному відділенні київської лікарні. Про це сказано в повідомленні пресслужби Офісу президента.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Одесу та інші курорти України можуть закрити через ковід

У Міністерстві охорони здоров'я не виключають додаткові обмежувальні заходи, які передбачають закриття курортів, зокрема Одеси, через збільшення числа інфікованих коронавірусом. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в етері ТСН.

Максим Степанов, скріншот з відео
Максим Степанов, скріншот з відео

Заробітчанку, якій стало погано, обікрали та розібрали на органи

Дивна і жахлива історія сталась з українською заробітчанкою в Італії — коли жінці стало погано, її обікрали в лікарні і розібрали на органи. Про страшну долю заробітчанки повідомляє Українська газета в Італії. Зазначається, що заробітчанка Ольга жила в Скафаті і працювала в барі. Вона раптово померла від аневризми головного мозку.

кадр з фільму про українську заробітчанку "Гніздо горлиці″
кадр з фільму про українську заробітчанку "Гніздо горлиці″

Як в Україні дати відсіч копам, що перевищують свої повноваження

Юрист Олександр Гришаков розповів спеціально для Знай.uа, як захиститися від неправомірних дій поліцейських. В Україні неблагополучна ситуація з перевищенням повноважень поліцейськими. Після гучного скандалу з копами, які підстрелили хлопчика в Переяслав-Хмельницькому, в кінці травня цього року вибухнув черговий скандал з поліцейськими з Кагарлика. Двох поліцейських звинувачують у побитті та зґвалтуванні жінки, яка була затримана як свідок. За словами постраждалої, працівники поліції, які жорстоко побили та зґвалтували її, були абсолютно впевнені у своїй безкарності.

Наручники, ілюстративне фото: pixabay.com
Наручники, ілюстративне фото: pixabay.com