В іранській столиці, у місті Тегеран сталася справжня трагедія. У міській клініці пролунав потужний вибух, в результаті якого щонайменше 19 людей загинули, а також є поранені. Екстрені служби попередньою причиною називають витік газу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню агентства ВВС, яке посилається на місцевих чиновників.

За інформацією журналістів, кілька людей було поранено, і є побоювання, що кількість загиблих зростатиме. Поранених доставили до місцевих лікарень. Більшість загиблих — жінки. Вибух стався в клініці "Сен-Атар", вищі посадові особи пов'язують вибух з витоком газу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"На жаль, вони загинули через спеку і густий дим", — сказав представник пожежної служби Тегерана Джалал Малек, додавши, що пожежники врятували 20 людей.

Він уточнив, що на момент вибуху в клініці було 25 осіб персоналу. До речі, інцидент стався через кілька днів після великого вибуху біля військового об'єкта,який "розшатав" Тегеран. Причиною вибуху влада також назвала витік газу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жертвам вибуху на Позняках показали голі стіни замість квартир - "Так жити не можна".

Як повідомляв Знай.uа під Києвом скажений атошник обірвав сварку з дружиною гранатою.

Знай.uа писав, вибух будинку в Києві – рятувальники дістали з-під руїн тіло четвертого загиблого.