Українці все-таки отримали можливість виїжджати в певні країни. Однак через пандемію коронавірусу в більшості держав світу діють карантинні обмеження. Тому перед тим як планувати поїздку, спочатку обов'язково потрібно ознайомитися з особливостями в'їзду в ту чи іншу країну.
Якщо ви плануєте відпочинок, першим варіантом може бути Туреччина.

Країна приймає туристів із України без обсервації, однак у вас повинна бути медична страховка з опцією по коронавирусу.

В Єгипті для громадян нашої країни відкриті 3 курортних регіону – Шарм-ель-Шейх, Хургада й Марса Матрух. Однак після повернення в Україну вам доведеться здати ПЛР-тест або пройти 14-денну самоізоляцію.

Літак, фото: Pixabay
Літак, фото: Pixabay


Також українці зможуть відвідати й інші європейські країни. Зокрема, ви можете відвідати з 1 липня Хорватію, Чорногорію і Північну Македонію. Проте дістатися туди можна тільки авіаперельотом, на особистому авто чи автобусі – не вийде.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Щоб поїхати в Хорватію, вам потрібно лише забронювати готель без додаткових умов. Чорногорія прийме вас з негативною ПЛР-тестом. Після відвідування Македонії жителям нашої країни доведеться здавати ПЛР вже в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, депутати придумали, як покарати за борги по комуналці – ніякої полювання і подорожей.

Як повідомляв Знай. ua що зміниться для споживачів побутового газу з 1 липня.

Також Знай.ua писав, хто не буде платити за газ, воду та електроенергію.