На базі відпочинку у курортній Кирилівці, що на Запоріжжі, отруїлися відпочивальники, серед яких - дев’ятеро дітей. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, а також триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Як відзначається, близько п'ятої ранку до поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на базі відпочинку "Дніпровські зорі" відпочивальників поскаржилися на біль у животі, нудоту та температуру 39, яка підняла в один момент.

Фото з місця події

В результаті, як повідомила низка ЗМІ, у дітей та дорослих, яких екстрено госпіталізували в лікарню, запідозрили коронавірус. Щоправда, медичні працівники спростували цю інформацію та запевнили, що це звичайне отруєння.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото з місця події

Наразі на місці події працюють фахівці Держспоживслужби в Запорізькій області та медики "Амбулаторії загальної практики сімейної медицини" Кирилівської ОТГ. Спеціалісти взяли необхідні зразки води та їжі для направлення на лабораторне дослідження.

Також правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, у Черкасах від covіd-19 помер хірург — життя його брата коронавірус забрав у Львові.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.