Уряд посилює перевірки товарно-транспортних накладних з перевезення вантажів автотранспортом. Перевірки накладних мають на меті зменшити порушення вагових норм.

З 1 липня по 30 вересня в Україні будуть проводитися посилені перевірки товарно-транспортних накладних з перевезення вантажів автотранспортом.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету міністрів, повідомили в прес-службі уряду.

"Сьогоднішнім рішенням уряд посилює перевірки товарно-транспортних накладних з перевезення вантажів автотранспортом. Це дозволить зменшити системні порушення вагових норм при перевезенні вантажів", - заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Посилені перевірки будуть проводитися з 1 липня по 30 вересня. Контроль над проведенням перевірок покладено на Міністерство фінансів, Державну фіскальну службу, Мінінфраструктури та Укртрансбезпеку.

Також для обмеження руху надмірно завантаженого транспорту дорогами загального користування державного значення будуть встановлені дорожні знаки.

Про результати перевірок відомства і служби повинні проінформувати Кабмін до 31 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського розлютили далекобійники з перевантаженням і він обізвав їх "засранцями".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий далекобійник пояснив Зеленському, що повинна зробити влада для того, щоб не було перевезення

Також Знай.ua писав, далекобійники ображено відреагували на образи Зеленського