Тисячі школярів залишаться без ЗНО і вищої освіти - бракує грошей на найнеобхідніше

Діти, постраждалі від війни часто втрачають мотивацію до навчання, швидко втомлюються та погано концентруються. Відповідно, це наслідки травми, з якими потрібно працювати в першу чергу. Відповідний пост написала національний програмний директор "SOS Дитячі містечка — Україна", голова Правління в "Українська мережа за права дитини" Дарья Касьянова

Перший місяць системи автофіксації порушень ПДР поповнив бюджет на десятки мільйонів

Державний бюджет України, з моменту впровадження системи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, за рахунок штрафів отримав коштів майже в 40 мільйонів гривень. А сплачені штрафи також йдуть на утримання Міністерства внутрішніх справ України.

Пенсіонери почекають: чому українці стрімко біднішають, знайдено просте пояснення

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Економіст Юрій Атаманюк в інтерв'ю на YouTube-каналі Znaj.ua пояснив, чому громадяни нашої держави стрімко біднішають. Експерт також відповів на питання, чи варто чекати найближчим часом підвищення мінімальної зарплати і чи допоможе це українцям.

Пасажирів затопило просто у вагоні поїзда Укрзалізниці — вода лилася на голови людям, як з відра

У поїзді "Укрзалізниці" сполученням Апостолове-Херсон 30 червня протік дах, в результаті чого дощ полився просто на пасажирів у вагоні. Відповідне відео опублікували в мережі.

Супрун виставила Поплавського посміховиськом у мережі – "Поводиться як збоченець"

Колишня в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун негативно висловилася на адресу ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського.

Ексчиновниця розкритикувала ролик співаючого ректора в TikTok на своїй Facebook-сторінці, звинувативши його в "сексизмі" і "нездоровому вихвалянні грошима".