Троє окупантів померли і двоє отримали поранення в результаті розриву власного міномета в ході занять з бойової підготовки. Про це йдеться в повідомленні штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

"За уточненими даними розвідки, в останні дні червня в районі населеного пункту Жолобок, що на тимчасово окупованій території Луганської області, загинули троє і отримали поранення двоє співробітників батальйону патрульної служби так званого МВС ЛНР", - повідомив штаб.

Згідно з інформацією, інцидент стався під час занять з бойової підготовки. Бойовики виконували практичні вправи зі стрільби та вели вогонь по позиціях Збройних сил України.

підрив бойовиків "ЛНР", скріншот з відео
підрив бойовиків "ЛНР", скріншот з відео

"Внаслідок грубого порушення заходів безпеки під час експлуатації озброєння і військової техніки та слабкої навченості особового складу розрахунок одного з мінометів калібру 82 мм скоїв подвійне заряджання, в результаті чого стався розрив міномета і загибель та травмування бойовиків", - уточнили в ООС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Троє окупантів загинули, ще двоє поранено від розриву власного міномету За уточненими даними розвідки, в останні дні...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 3 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Харківський бронетанковий завод" продемонстрував точність роботи стабілізатора 125-мм гармати танка Т-80БВ і відповів "Львівському бронетанковому заводу" в "пивному челленджері".

Як повідомляв портал Знай.uа, захищають Україну на землі і під водою – вражаючі кадри з тренувань ЗСУ.

Також портал Знай.uа писав, що за оборонним укріпленням ЗСУ ворог вдарив з усією міццю – поранено українського захисника.