В Україні можуть заборонити впровадження 5G

В Україні можуть заборонити впровадження 5G через вкрай негативне його впливання на здоров’я. Дана петиція на сайті президента вже набрала необхідну кількість голосів для розгляду - 25 тисяч. Автор звернення Гордей Юліана Валеріївна пропонує не запроваджувати 5G в Україні, доки не доведуть безпечність даного виду інтернету.

Сильні дощі обрушилися на південні райони країни, вони викликали підйом рівня води в річках, зсуви та підтоплення

Українці не одні опинилися на фронті боротьби з великою водою. Разом з серією зсувів потужна повінь практично знищили кілька містечок і селищ на півдні Японії. Сильні дощі обрушилися на Японію буквально днями, вони викликали підйом рівня води в річках, зсуви та підтоплення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повінь в Японії, скріншот: YouTube
Повінь в Японії, скріншот: YouTube

Робоча поїздка чи відпустка? Оселився в незаконній забудові і скупався у морі - стало відомо, як кайфував Зеленський в Одесі

Цими днями президент України Володимир Зеленський провів серію робочих зустрічей в Одесі, проте не втримався і поєднав роботу з відпочинком. Українським журналістам стали відомі деталі люксової мандрівки президента. Володимир Зеленський зупинився у готелі "Немо", в якому був і до цього. Він заселився у президентський люкс розміром 80 квадратних метрів. Ціна за добу проживання у цьому номері становить близько 20 тисяч гривень.

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

Нічні клуби Одеси збожеволіли на карантині, квитки на концерти розпродано

4 липня в Одеську область з робочим візитом прибув глава держави Володимир Зеленський. Одне з питань, яке обговорюватиметься — робота нічних клубів у період карантину. Відпочивальники в Одесі вирішили не сумувати в розпал літа та розбавити карантин нічними клубами. Своєю чергою, нічні клуби організували різноманітну програму.

Українцям пропонують страхування від Covid-19, на які умови і ціни слід розраховувати

Українські компанії відносно широко запровадили послугу страхування на випадок захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19. Додатковим стимулом для впровадження інновації стало розпорядження Кабміну, яке зобов'язало в'їжджаючих до України бути обов'язково застрахованими від цієї небезпечної хвороби.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube