У вівторок, 7 липня, в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе сильні дощі в західні регіони. При цьому жителі східних регіонів будуть знемагати від нестерпної спеки.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила про ймовірності утворення смерчів.

"Атмосферний фронт, пов'язаний з циклоном Verena, прорветься до нас з дощами і грозами. Дощі в більшості областей України можуть переходити – увага! – в сильні зливи, під час грози можливі шквали і град. Враховуючи надзвичайні контрасти в зоні фронту, від +18 до +38 градусів, є ймовірність смерчів!" – попередила синоптик.

Суха і спекотна погода прогнозується лише на Сході і в деяких південних регіонах.

У Києві у вівторок вдень можливі дощі з грозами та шквалисте посилення вітру. Температура повітря становитиме близько +29 градусів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На Івана, 7-го липня, в Україну завітає атмосферний фронт. Попри диктат та підпорки і з заходу, і з північного сходу...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 6 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

7 липня відзначається Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. В давнину говорили, якщо в цей день буде дощ, то через п'ять днів сонечко світитиме. Дощ на Івана Купала вважався благодатним.

погода на 7 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.