У середу, 1 липня, по всій Україні очікується спекотна погода, місцями дощі пройдуть у Криму і на Херсонщині, можливо, зачеплять Північ і Південь. Середня температура повітря становитиме +26 + 28 градусів.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Також окремі дощі можливі на Заході та Півночі України, але нічого, на щастя, потужного. Оскільки цей холодний фронт, то в середу, в його тилу, пошириться, хоча і тимчасово, свіжіше повітря", - написала вона.

Найтепліше буде на курортних Миколаївщині, Херсонщині та в Криму. Там повітря прогріється до +31 +33 градусів.

Низькою температура буде на Волині, Рівненщині та Житомирщині – +25 +27 градусів. Вітер буде західний, 5-10 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У Києві в середу спека трохи спаде, без опадів. Температура повітря в столиці буде в межах +26 +28 градусів.

Червень прийшов до нас попрощатися до наступного року разом із атмосферним фронтом, він нагадає про дощі та грози, яких...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 30 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

1 липня вшановується пам'ять мучеників Леонтія, Іпатія і Федула. Наші пращури у цей день спостерігали за травою: якщо вранці вона суха – до ночі чекай дощу. У цей час відцвітає малина, починають квітнути лілії.

погода на 1 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.