На Донбасі бойовики обстріляли позиції українських героїв та поранили чотирьох військовослужбовців. Наразі потерпілих вже доставили у лікарню та надали всю необхідну медичну допомогу.

Збройні формування Російської Федерації від початку доби 7 липня 7 разів обстріляли українські позиції на Донбасі із забороненої зброї. Четверо бійців зазнали поранень. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"7 липня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, зокрема й і з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії бойового зіткнення... За поточну добу внаслідок ворожих обстрілів четверо військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлено до лікувального закладу та надано невідкладну допомогу лікарів. Стан здоров’я кожного українського захисника задовільний", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

За даними штабу, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями зразки озброєння на підступах до Новотошківського.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На цій ділянці фронту противник понад півтори години обстрілював українських позицій з артилерійських систем калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" загарбники з гранатометів різних систем та стрілецької зброї провокували українських захисників біля Старогнатівки і Водяного. Неподалік Богданівки окупанти вели вогонь з протитанкового ракетного комплексу, а поблизу Авдіївки двічі задіяли гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Підкреслюється, що підрозділи Об’єднаних сил рішуче відповіли на усі вогневі провокації противника, змусивши агресора повернутись до дотримання режиму "тиші". Втрати противника уточнюються.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"

Як повідомляв Знай.ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай.ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.