На кухні одного з полтавських закладів масового харчування помітили непрошених гостей: ними виявилися якісь дрібні членистоногі, через що можна припустити недостатню увагу до санітарно-гігієнічних норм у приміщенні.

Відповідне відео поширив Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на негативних відгуках про проблеми з продуктами, магазинами, а інколи й кафе і ресторанами.

"Стає страшно їсти в кафе

Ще одне відео умов на кухні одного з полтавських закладів. Схоже, брудом і живністю в їжі вже давно нікого не здивувати", - йде мова у повідомленні.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На записі можна побачити невеликих сіруватих істот, вірогідно, покритих жорстким екзоскелетом. Це може бути як і якась комаха, так і мокриця або інший шкідник рослин - тварину помітили як раз на листі салату. Однак виключати той варіант, що членистоноге (а може навіть й тарган) й справді проживає на кухні та може становити загрозу здоров'ю відвідувачів.

Інцидент було зафіксовано у кафе "Територія м'яса" на вулиці Соборності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українці купили в АТБ "солодкість з цвіллю" - терміни придатності в нормі, але вміст - вже давно ні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Насолодилась кавою і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м’яса".

Також Знай.ua писав, Свинячі крильця по-українськи - покупець найшов у ковбасі купу перемеленого пір'я.