В Києві на майданчику, де ведеться будівництво метро на Виноградар, знову сталася надзвичайна ситуація – цього разу там перевернувся будівельний кран.

Відповідні фото оприлюднили на Facebook-сторінці "Київ оперативний".

Відтак, як відзначається, в ході будівництва метро на Виноградар перевернувся кран, яким й будували об'єкт. Наразі невідомо, чому саме перевернулася техніка, а також, чи є постраждалі в результаті інциденту.

"На Виноградарі, де будують метро, приліг на бік будівельний кран. Сподіваємося, що нікого із робітників не зачепило. Цікаво, як це воно так?", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зокрема, кілька користувачів мережі звернули увагу на те, що кран впав саме на одну з труб, які є опорами, та погнув її.

"Так погнули трубу, яка вже зварена, і прикопана… додаткові витрати по заміні. Або тихенько закопають так, і через деякий час прорве…", - зауважили в мережі.

До слова, раніше на цьому ж самому місці вже був схожий інцидент - КамАЗ, навантажений землею, перекинувся при виїзді з цього будівельного майданчика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає"

Як повідомляє портал "Знай.uа", "Втомлений" міст Кличка вляпався в гучний скандал: "Ризикує висмоктати з киян 80 мільйонів"

Також портал Знай.uа писав, киянам впарюють липовий антисептик на входах в ТРЦ – вода замість спирту