У четвер, 10 липня, по всій Україні погода буде теплою і переважно без опадів. При цьому в західних областях можливі короткочасні дощі з грозами.

Вітер буде південно-західний, невеликий, максимум помірний, передають синоптики Укргідрометцентру.

Найтепліше буде в південних областях, а саме на Херсонщині та Запоріжжі. Там стовпчики термометра підніметься до +29 + 31 градуса.

У той же час ближче до вечора п'ятниці у західних областях України почнеться дощ, місцями можливі грози. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"П'ятниця в Україну прийде з антициклоном Xabi. Всюди очікується суха, вночі зоряна, вдень сонячна погода", - написала синоптик.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У Києві 10 липня буде без опадів і сонячно. Температура повітря в столиці коливатиметься в межах комфортних +26 +28 градусів.

П`ятниця в Україну прийде із антициклоном Xabi. Карта 1. Тому практично повсюди очікується суха, вночі зОряна, вдень...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 9 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

10 липня відзначається день пам'яті преподобного Сампсона Страноприїмця. У цей день бувають дощі, що, в свою чергу, псує заготівлю сіна. Якщо дощ у цей день трапляється, то буде він йти до Бабиного літа. А якщо погода хороша, сонячна, то протримається вона ще сім тижнів.

погода на 10 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.