82-річний житель канадського містечка Комбермер Майкл Батт став мільйонером завдяки помилці касира: його виграш у лотерею склав 1 мільйон канадських доларів (майже 20 мільйонів гривень).

Джерело: CTV News Ottawa.

Повідомляється, що чоловік хотів придбати лотерейний білет Lotto 6/49, але працівник допустив помилку і випадково видрукував білет Lotto Max. Довірившись випадку, Батт не став нічого міняти, а посподівався на удачу. І як виявилося, зовсім не даремно.

Коли літній гравець у лотереї повернувся до магазину, щоб верифікувати білет, він знову зустрів того самого касира і віддячив йому щедрими чайовими.

Майкл Батт, фото Ontario Lottery and Gaming Corporation
Майкл Батт, фото Ontario Lottery and Gaming Corporation

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Цікаво, що Батт далеко не єдиний "щасливчик" у сім'ї. Його брата теж спіткала удача у цю ж лотерею, проте ще у 80-ті - тоді родич зміг виграти аж 3,5 мільйона канадських доларів, що з поправкою на інфляцію становить близько 7,6 мільйона у сучасній канадській валюті (майже 150 млн українських гривень).

За інформацією ЗМІ, Батт ще має особисто з'явитися в офісі лотереї у Торонто, щоб забрати свій виграш.

Нагадаємо, легалізація грального бізнесу в Україні: до чого поспіх

Як повідомляв портал "Знай.ua", нові лицарі мальтійського ордену. Чи стане Україна гральним офшором?