Міністерство охорони здоров'я оновило список країн "червоної зони". Зокрема, в список потрапила Болгарія. Про це повідомляє прес-служба Моз.

На даний момент в перелік "червоної зони" входять 62 країни, в тому числі Ізраїль, США, Росія, Франція, Білорусь, Єгипет і не тільки. У тому числі в список потрапила Болгарія.

У країни "зеленої зони" входять Румунія, Болгарія, Іран, Сербія, Польща, Італія, Туреччина, Хорватія, Греція, Індія, Нідерланди, Словенія, Норвегія, Ірландія, Данія, Литва, Угорщина, Німеччина, Ісландія, Австралія, Грузія та інші.

Ті люди, які прилітають з країн "зеленої зони" не потребують обсервації або самоізоляції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, при в'їзді з країни "червоної зони" необхідно буде пройти обов'язкову двотижневу самоізоляцію. Для країн "зеленої зони" таке правило не діє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, All inclusive в Туреччині повернувся, українцям показали нові ціни та умови улюбленого курорту.

Як повідомляв Знай. ua, міністр Степанов дав поради туристам, як обійти обсервацію після подорожей.

Також Знай. ua писав, що Моз оновив список країн "червоної зони".