Шведська група компаній IKEA, яка є найбільшим у світі продавцем меблів і товарів для дому, має намір вже до кінця 2020 року відкрити перший магазин в Україні, що буде знаходитися в столичному ТРЦ Blockbuster Mall.

Про це повідомляє агентство УНІАН.

"IKEA дійсно прагне якомога швидше відкрити фізичний магазин в Києві до кінця 2020 року. Ми як ніколи близькі до реалізації цього наміру, адже недавно підписали договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall. Водночас, треба пильно стежити за нинішньою ситуацією, щоб мінімізувати будь-які потенційні ризики для здоров'я і безпеки перед відкриттям фізичного магазину ", - йдеться в повідомленні.

IKEA, фото: Getty Images
IKEA, фото: Getty Images

Варто зауважити, що в цілому IKEA намагалася зайти на український ринок протягом 15 років. Спочатку компанія хотіла відкрити магазин в Україні в 2005 році, потім - в 2007, 2008 та 2019 роках.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

До слова, IKEA нещодавно потрапила у гучний скандал. Так, протягом 18 місяців британська організація вивчала походження деревини для стільців IKEA і з'ясувала, що сировина дня них була незаконно видобута в українських Карпатах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, IKEA запустила онлайн-продажу в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, карантин зірвав відкриття магазину IKEA, але вихід знайдено.

Також портал Знай.uа писав, що IKEA визначилася з місцем першого магазину в Україні.