Колишній глава українського уряду Володимир Гройсман вирішив поділитися своєю думкою щодо актуальних проблем економічного та соціального життя країни. Гройсман заявив, що в першу чергу сьогодні потрібно зменшити податкове навантаження на громадян, а після допомагати людям матеріально.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Гройсмана у мережі Twitter.

Публікація Володимира Гройсмана, скріншот: Twitter
Публікація Володимира Гройсмана, скріншот: Twitter

"Є три напрямки роботи — коронавірус, економіка, соціальний захист. Треба забезпечити медустанови, зокрема з урахуванням загроз осені. Далі — зберегти робочі місця, насамперед через податкові послаблення. І допомогти людям живими грошима, які так чи інакше підуть в економіку.", - написав Володимир Гройсман.

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсан заявив, що влада почала брати гроші з фонду, який призначений для боротьби з коронавірусом, і вкладати їх у дороги.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Ми говоримо про багато речей, про повінь, про великі випробування… По-перше, хочу сказати, що коронавірус нікуди не подівся і сьогодні забирати гроші з фонду для коронавіруса на дороги – це дуже небезпечно і необережно", - заявив Гройсман.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман занудьгував без влади і розповів, звідки "тягнуть" гроші на дороги.

Як повідомляв Знай.uа оптимізація портових зборів підвищила доходи портів та їх відрахування до держбюджету, - Омелян.

Знай.uа писав, син Луценка приклав руку до потопу на Прикарпатті журналісти розкрили схему дерибану українських лісів.