Схиигумен Сергій, відомий, як духовний наставник Наталії Поклонської, встиг “прославитися” у Росії величезною кількістю скандалів. Однак зараз він переплюнув сам себе. Раніше Сергія відлучили від церкви. А тепер він звернувся до президента Росії і дав Путіну три дні, щоб передати владу йому.

"Заявляю і пропоную вам на міжнародному рівні - президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну преедати повноваження мені схиигумену Сергію. Три дні і я наведу порядок в Росії. Духовні сили в Росії є, про які ви навіть не підозрювали", - заявив піп.

В протилежному випадку поставив Путіну ультиматум, мовляв він оголосить повномасштубну духовну війну "боговідступнику" московському патріарху Кирилу Гундяєву і хабатнику Берлу Лазару, який управляє Росією.

Про це сивочолий піп заявляє на повному серйозі. Загалом, весь парадокс його звернення можна подивитись у відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше схиигумен Сергій був відлучений від церкви за протести з-за закриття храмів після початку пандемії COVID-19. Сергій заперечував існування коронавіруса і виступав за те, щоб жодним чином не обмежувати церковні служби. Крім того, священнослужитель заявляв, що Путін створює в Росії “фашистський концтабір Сатани” з-за впровадження електронних і цифрових технологій. Також Сергій встиг оскандалитися і відеозверненням до патріарха Кирила на тлі портрета Сталіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відлучений від церкви за заперечення ковіду піп захопив жіночий монастир і виставив козаків на охорону.

Як повідомляв Знай.uа, добалакався про Путіна та пандемію - YouTube "повстав" проти скандального духівника Поклонської.

Знай.ua писав Зеленського змушують закрити лігво кремлівських паразитів, замилюють очі просто в Україні.