Державний банк ПриватБанк вирішив запровадити нову функцію, завдяки якій клієнти зможуть розраховуватися за покупку тільки поглядом. Про це повідомили в прес-службі банку.

"ПриватБанк" у співпраці з МПС Visa запустили програму FacePay24, завдяки якій стане реальністю фраза "торгувати обличчям", адже тепер з'явиться можливість розраховуватися за покупки одним тільки поглядом.

На даний момент протестувати можливості новинки в магазинах "Велмарта" і "Великої Кишені".

Список пунктів продажу, які підключені до сервісу, постійно розширюється і бажаючі можуть на сайті банки дізнатися і пошукати найближчий до свого будинку магазин.

Для оплати допомогою FacePay24 підключеного до системи покупцеві досить глянути у встановлену на касі камеру. Вводити ПІН-код, показувати касиру банківську картку та телефон більше не потрібно – система автоматично спише необхідну суму з користувацького рахунку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Алгоритм активації FacePay24

  • Завантажити останню версію "Приват24".
  • Знайти в налаштуваннях FacePay24 і включити послугу.
  • Зробити 3 селфи.
  • Вибрати карту «Віза».
  • Зберегти всі ці дані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у клієнта Приватбанку загадково зникли майже 4 мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, у шахраїв з'явилася нова схема крадіжки грошей, будьте пильні.

Також Знай. ua писав, що клієнтам Приватбанку блокують кредитний ліміт.