На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та підло атакували позиції українських героїв. Без жертві не обійшлося – бойовики забрали життя одного військовослужбовця.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"13 липня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню. Ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Славного. На превеликий жаль, внаслідок обстрілу противника Україна втратила одного мужнього захисника", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Зокрема, як наголошується, дані дії з боку окупантів не залишаться безкарними – українські воїни пообіцяли помститися.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними. За свої злочини ворог понесе заслужене покарання. Командування Об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблого українського героя", - йдеться в повідомлені.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові прощаються із загиблим героєм - підірвався на міні шакалів Путіна, Галичина в сльозах

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"