Українські медики хочуть запровадити обов'язкову вакцинацію

Експерти з Національної технічної групи з імунізації звернулися з офіційною заявою, в якій рекомендують робити щеплення дітям до 1 року пневмококовими кон'югірованими вакцинами.

В даний момент розробляються схеми введення вакцини і дози, які має затвердити Міністерство охорони здоров'я України.

Від Зеленського вимагають чітких дій: українцям – карантинні виплати, нардепам – скоротити зарплати

Поки у інших країнах матеріальна допомога в період пандемії вже стала нормою, в Україні наразі лише пенсіонерів "ощасливили" на 1000 грн, виданими ще у травні. А непродуктивна робота Парламенту, переїзд родини Володимира Зеленського на одну з держдач в Конча-Заспі, схоже, стали останньою краплею для українського народу. Про це свідчить низка петицій, розміщена на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Угорщина від завтра закриває кордони, українці ″ломанулись″ на виїзд

На Закарпатті перед пунктом пропуску "Тиса" утворилася черга з більше 200 автомобілів, які виїзджають з України в Угорщину.
Основна причина утворення "корків" – це збільшення кількості бажаючих потрапити в Євросоюз транзитом через Угорщину.
Крім того, підвищений ажіотаж на виїзд в Угорщину пов’язаний з тим, що від 15 липня країна вводить нові обмеження на своїх кордонах та просилює протиепідемічні обмеження.

МОЗ показало, як перевірятимуть школярів з 1 вересня

Українські школярі тепер повинні будуть прийняти нові правила для відвідування навчальних закладів з 1 вересня. Зокрема, обговорюється діяльність медпрацівника в школах та проведення температурних скринінгів. Про це повідомивю глава МОЗ Максима Степанов під час брифінгу.

Всі росіяни при виході на пенсію отримають по е-балу від Путіна

У Росії в рамках пенсійної реформи громадянам замість грошей будуть нараховувати електронні бали, так звані е-бали. Відповідну пропозицію представив Пенсійний фонд Росії.