На Донбасі російські окупанти протягом 14 липня 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями - протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Без потерпілх не обійшлося – в результаті обстрілу семеро наших мужніх захисників поранено.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, внаслідок ворожих обстрілів, семеро українських захисників отримали поранення. Усіх воїнів евакуаційною технікою оперативно доставлено до медичних закладів та надано належну допомогу лікарів", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ООС, агресор використав гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по оборонцях Авдіївки і Водяного, поблизу Мар’їнки, Гнутового, Талаківки, а також Лебединського та Березового, біля Шумів і Кримського.

Ситуація на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news

"Підрозділи Об’єднаних сил своєчасно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем змушували окупантів відмовитись від продовження агресивних дій. За підтвердженими даними розвідки, минулої доби наші захисники знищили одного та поранили двох загарбників", - наголосили в штабі ООС.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще
Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. За інформацією розвідки, втрат за поточну добу серед наших захисників немає.

Раніше повідомлялось, що в Донецькій області поблизу Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот". Шестеро військовослужбовців отримали осколкові поранення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики розікрали Донбас перед перевіркою людей Путіна, - розвідка.

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем.

Також Знай. ua писав, оскаженілі окупанти накрили вогнем українських воїнів із забороненого ″Фагота″, багато поранених.