Навіть ті люди, які дуже скептично підходять з питаннями стосовно всього містичного й описаного у стародавніх легендах не зможуть заперечувати той факт, що наш світ поступово змінюється, причому не у найкращу сторону.

Практично в будь-якому куточку нашої Землі спостерігаються лиха і катаклізми, які не притаманні тим чи іншим місцевостям. Все змішалося — люди і проблеми.

Відомий ясновидець зі Сполучених Штатів Америки Майкл Скалліон, який у своїй книзі "Послання з космосу" детально розповів про свої видіння, впевнений, що зміни відбудуться в материкових зонах. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських науково-популярних видань.

За словами Скалліона, на планеті Земля у найближчий час почнуть відбуватися серйозні тектонічні катаклізми. У результаті всіх потрясінь помітно зміниться вид існуючих материків — більша частина земель просто піде під воду. Також підніметься континент Лемурія, який розташований в Тихому океані. Антарктида стане придатною для життя.

Карта тектонічних катаклізмів, фото: brighteon.com
Карта тектонічних катаклізмів, фото: brighteon.com

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Атлантида - посередині. Також на опублікованій карті можна побачити, як виглядатимуть материки, якщо прогноз збудеться. Зліва - Америка. Праворуч - Європа і Африка.

Проте найбільше зацікавлення викликає острів, який підніметься в Атлантичному океані - стародавня Атлантида. Вважається, що вона була заселена і пішла під воду близько 12 000 років тому. Причиною цьому послужили порушення духовних норм, за що і поплатилися її жителі. Сталося це в результаті зсуву тектонічної плити, через чого острів просто пішов під воду менш ніж за добу.

Атлантида, фото Light
Атлантида, фото Light

Згідно з прогнозом Скалліона, в якому він однозначно впевнений, Атлантида з'явиться одразу після початку катаклізмів в області між Африкою, Британією і Північною Америкою. Також люди зможуть знайти останки древньої цивілізації і на інших островах, в тому числі на Багамах.

Більше того, Скалліон передбачив, що тектонічна активність дозволить нарешті розгадати таємницю Бермудського трикутника. За його словами, вчені зможуть переконатися, що в цій аномальній зоні механізми атлантів, що працюють на сонячній енергії й досі зберігають активність.

Виявлення Атлантиди повністю переверне погляд на звичні речі і відкриє для людей нові технології. Це допоможе запустити нові джерела енергії, зіграє не останню роль у майбутньому людства. Також знахідки допоможуть людям вивчити нові способи спілкування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, село на Прикарпатті повторило сумну долю Атлантиди - 10 метрів водного пекла.

Як повідомляв Знай.uа рожеве озеро і українська пустеля - як влаштувати незабутню відпустку, не виїжджаючи за кордон.

Знай.uа писав, "Скелі Довбуша" на івано-Франківщині неприємно здивують туристів.