Народний депутат від пропрезидентської фракції "Слуга народу" Микола Тищенко розповів, що відео, на якому він танцює тверк у машині під пісню Насті Каменських "Попа, як у Кім", було записано два роки тому і зібрав на майданчику YouTube близько мільйона переглядів.

Про це Тищенко заявив журналістам Telegram-каналу PavlovskyNews.

"Ця передача… В 2018 році ми знімали її для однієї радіокомпанії. Старе відео…", - поділився ресторатор.

У той же час Микола не знає, чому саме зараз старий запис з'явився в мережі, однак зазначив, що у передачі з його участю були одні з найвищих рейтингів.

"Хлопці з телерадіокомпанії були дуже щасливі, що їм вдалося запросити мене до себе в програму", - зазначив народний депутат.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Тищенко зізнався, що зараз до його персони багато уваги.

"До моєї роботи дуже багато уваги, я виконую сьогодні депутатську діяльність, працюю в комітеті, є керівником партійного осередка в місті Києві, тому люди згадують мене різним. Я справжня жива людина", - сказав колишній кандидат у мери Києва від "Слуги народу".

Дивіться, як Тищенко танцює тверк у машині:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 15 липня в мережі завірусився кумедний ролик з участю народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком. В ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок у столиці, не зміг відповісти на питання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинній забороні на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Також портал Знай.uа писав, що у середу, 15 липня, під будівлею Кабінету міністрів України ресторатори провели акцію протесту. Люди виступали проти обмеження роботи закладів громадського харчування та розваг після 23:00. Крім того, ресторатори незадоволені тим, що в нічний час працював ресторан "Велюр" Миколи Тищенка.