Шикарний кортеж Зеленського розлютив простих українців

Під час передвиборної програми, Володимир Зеленський заявляв, що настав час позбутися від президентських кортежів, з-за яких перекривають дороги. Проте сам президент поки позбавлятися від “жахливого й огидного минулого” не поспішає. Природно, Зеленський має право любити великі і дорогі машини, але навіщо тоді було обіцяти позбутися від кортежів?

В мережі опублікували відео, на якому кортеж президента під'їжджає до Маріїнського палацу. Зеленський прямував туди, щоб взяти участь в урочистому засіданні, присвяченому 30-річчю декларації про державний суверенітет України.

У зоні ООС виявили промислову плантацію марихуани

Прикордонники зі складу Об'єднаних сил поблизу лінії зіткнення в Донецькій області виявили велику насадження коноплі. Про це повідомили в прес-центрі Державної прикордонної служби.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наголошується, що оперативники Східного регіонального управління, які виконують завдання у складі Об'єднаних сил, отримали оперативну інформацію про перебування на околиці населеного пункту Русин Яр, що на Донеччині, посіву конопель.

Юхновський закликав Зеленського взяти в радники Порошенко

Старійшина українського політикуму, народний депутат України–IV скликань, академік Ігор Юхновський виступив на урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет.

Ігор Юхновський, фото з вільних джерел
Ігор Юхновський, фото з вільних джерел

Виступу найстарішому українському політику присутні у Верховній Раді кілька разів аплодували стоячи. Академік звернувся до президента Володимира Зеленського і закликав його "не дозволити знижувати авторитет попередніх президентів".

Центр окупованого Криму прикрасили "привітанням" Путіну

У центрі Севастополя з'явилися написи про президента Росії Володимира Путіна, який незабаром планував відвідати півострів.

Як повідомляють "Крим. Реалії" написи "Путін – злодій", "Путін – бандит", "Путін – паразит" і "Путін – брехун" з’з'явилися на рекламних плакатах по вулиці Велика Морська.

Саме тут пролягає траса, тому всі водії і перехожі могли з легкістю їх розгледіти з дороги. Жителі міста охоче обговорювали написане і робили селфи на їх фоні.

Тищенко спробував порозумітися за зад в машині, вийшло так собі

Народний депутат від пропрезидентської фракції "Слуга народу" Микола Тищенко розповів, що відео, на якому він танцює тверк в машині під пісню Насті Каменських "Попа, як у Кім", було записано два роки тому і зібрав на майданчику YouTube близько мільйона переглядів.

"Ця передача… В 2018 році ми знімали її для однієї радіокомпанії. Старе відео…", - поділився ресторатор.

У той же час Микола не знає, чому саме зараз стара запис з'явився в мережі, однак зазначив, що у передачі з його участю були одні з найвищих рейтингів.