Життя - дуже складна річ, яку дуже важко зрозуміти і мало хто може це зробити. Напевно, цього ніколи не зможе зробити Олег, принаймні, йому це теж буде дуже важко після того, що з ним трапилося. Його наречена кинула його в РАГСі, щоб відразу одружитися з іншим. Однак і це не все - цим іншим виявився рідний батько Олега.

Цю дивну історію розповідає видання SM News.

Карина і Олег всім здавалися ідеальною парою. Вони з першого дня знайомства не розлучалися і майже ніколи не сварилися. Однак виявилося, що наречена мала страшну таємницю від свого обранця, і розкрити її вона вирішила в найнепередбачуваніший момент.

Весілля, фото з соцмереж
Весілля, фото з соцмереж

"Чи згодні ви взяти в чоловіки Корсакова Олега Євгеновича?", - запитала реєстратор з РАГСу.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Наречений вже дав ствердну відповідь, черга була за нареченою. Але Карина, несподівано для всіх, сказала: "Ні!"

Жінка виглядала схвильованою, вона не знаходила собі місця. Гості завмерли в незручному очікуванні, а Олег і зовсім не розумів, що відбувається.

"Рідна, ну ти чого? Спала сьогодні мало? Це ж я, твій наречений!", - підбадьорив він дівчину. Наречена озирнулася, вихопила поглядом когось із натовпу і стрімко пішла до іншого чоловіка. Коли вона підвела його до реєстратора, Олег не міг повірити своїм очам. "Тато? Каріна, що відбувається", - сказав з непередаваним виразом обличчя наречений.

Дівчина крізь сльози попросила у Олега вибачення і притиснулася до грудей старшого чоловіка. "Ось мій чоловік! Так і запишіть!", - зважившись, вимовила Карина. Шлюб зареєстрували, і лише потім, на банкеті, куди Олег уже не з'явився, дівчина розповіла свій секрет:

"Ми з Женею відразу один одному сподобалися. З першої зустрічі. А Олегу не знали, як пояснити ... Довелося ховатися, але в РАГСі я не стрималася. Прошу, побажайте нам щастя".

Гості, авжеж, були шоковані, але на бенкет пішли. За повідомленнями ЗМІ, Карина і Євген досі живуть в щасливому шлюбі, у них народилася донька.

Про психологічний стан Олега говорити складно. Навряд чи зрада двох таких близьких людей дозволить йому знову довіряти людям. Однак начебто він вже зустрічається з іншою дівчиною, і навіть готується до весілля.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Проміняв наречену-модель на котлети й борщ - чоловік кинув усе заради нового кохання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Повалій, Роналду, Кардаш'ян і не тільки — як змінилися знаменитості після пластичних операцій.

Також Знай.ua писав, що Прикарпатець показав унікальні кадри гуцульського весілля - молодий на фірі, веселі скрипалі і ріки горілки.