вибух на Шулявці, фото Нацполіція
вибух на Шулявці, фото Нацполіція

Біля київського метро стався вибух – осколки летіли на всі боки, є поранений

У Києві в п'ятницю, 17 липня, о 20:10 по спецлінії 102 надійшла інформація про те, що на проспекті Перемоги біля входу на станцію метро "Шулявська" стався вибух. В результаті інциденту постраждав чоловік, який проходив повз станції. Відомо, що його вже госпіталізували.

Зеленський, фото: Getty Images
Зеленський, фото: Getty Images

Українці зловили Зеленського на порушенні закону — петиція за його відставку набрала необхідні голоси

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Петиція, в якій українці закликали Володимира Зеленського покинути крісло глави держави за порушення закону, набрала необхідну кількість голосів менше ніж за 10 днів. Варто зауважити, раніше на сайті інтернет-представництва глави держави з'явилася петиція, в якій українці закликали Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента за порушення закону.

Олександр Корнієнко, скріншот: YouTube
Олександр Корнієнко, скріншот: YouTube

Автор мемів про "корабельну сосну" Корнієнко став посміховиськом в Раді: "Алло, да? Добрий день"

Під час засідання Верховної Ради лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, який вже прославився через "корабельну сосну", в черговий раз потрапив у неприємний інцидент. Так, останній подумав, що говорить телефоном, а не у мікрофон, чим заробив у нардепів бурхливі оплески.

Війна на Донбасі, фото АрміяInform
Війна на Донбасі, фото АрміяInform

Російські окупанти зірвалися з ланцюга і ракетним дощем накрили героїв Донбасу: "Воїни відповіли жорстоко"

На Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню і тричі атакували позиції українських героїв. Наші воїни не залишилися осторонь і негайно відреагували на всі можливі погрози з боку загарбників. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

Кафе, скріншот: YouTube
Кафе, скріншот: YouTube

Шмигаль пояснив "комендантську годину" закладів після 23:00 - "Досить..."

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час запитань до уряду розповів, чому закладам громадського харчування дозволили працювати тільки до 23 годин вечора.

"Складні питання, пов'язані з адаптивним карантином. Тому за рішенням головного санлікаря України, за рішенням комісій ТЕБ та НС, було прийнято рішення про тимчасове обмеження роботи закладів харчування, нічних клубів, 23:00", - зазначив Шмигаль.