Незважаючи на те, що фінансування армії за останні роки збільшилося, на якість їжі у військових їдальнях це явно не вплинуло. Чергове відео опублікував канал “Народний ревізор” з Миколаєва. В цьому місті знаходиться звичайна військова частина, в якій несе службу льотний склад, а також особи, які обслуговують авіаційну техніку. І відео з їдальні – це той випадок, коли їжа для військових дійсно багата білком.


Народний ревізор” опублікував відео їжі з їдальні в цій військовій частині. В супі тут просто плавають таргани. Такий собі курорт для комах. Мабуть, після смерті кожна людина мріє потрапити в рай, а кожен тарган мріє потрапити в суп. Миколаївська військова частина – мрії тарганів збуваються.

Однак таргани в супі – не єдина “родзинка” (і не сподівайтеся, це таки не ізюм) цієї їдальні. На кухні тут панує справжній жах, від якого навіть таргани хочуть втекти в суп. Бруд у приміщенні – це абсолютно нормальний стан. А що, хіба бувають столові без бруду? Мабуть, про таких випадках співробітники закладу в частині Миколаєва не чули.

Більше того, місцеві співробітниці дуже люблять кішок. Настільки люблять, що, судячи з усього, навіть не випускають на вулиці. Інакше звідки б узятися прямо на підлозі приміщення котячим… фекалиям? Кішечки – істоти охайні, і воліють робити свої справи там, де є земля або пісок. Втім, до появи землі та піску на підлозі цій їдальні залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Зрозуміло, співробітникам цього закладу нічого не загрожує. А хто їх звільнить? Який кандидат погодиться працювати на копійчану зарплату, яку і так виплачують із затримками? При цьому працівники їдальні не позбавлені почуття гумору (але позбавлені оригінальності). На запитання, звідки в супі таргани, вони відповідають, що це білок. Мабуть, з їх зарплатами, такий “білок” для них – норма.

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила місцевих жителів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.uа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"