Мер Києва Віталій Кличко у неділю, 19 липня, відзначає свій день народження. В цей день він вирішив розповісти про подарунок, який йому зробив його дорослий син. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Старший син Єгор зробив мені подарунок на День народження. Сказавши, що йде в мери Києва! Благословивши його, звичайно :)))", - написав Кличко під фото з сином.

Українці не пройшли повз публікації Кличко і залишили масу привітань з днем народження, побажали довгих років життя і зазначили, який у нього вже дорослий син.

"Який дорослий! З Днем Народження! Нехай мрії збуваються ❤", " З Днем Народження, Віталій Володимирович! З Днем Народження кращий ЗАХОДІВ Столиці! Ви наша гордість, гордість України! Нам Киянам неймовірно пощастило, що Ви-неодноразовий Чемпіон Світу, якого знає і поважає весь СВІТ - наш МЕР!", "Коли батько справжні приклад для дітей! З Днем народження! Многая літа", " Многая літа, пане Віталію! 🎉🎁🎉🎂 А син - красень!", "Від особового складу Муніципальна Варта Києва , Муніципальна охорона та від себе особисто, вітаю Вас з Днем народження! Бажаємо Вам здоров’я та натхнення у нашій спільній справі - робити рідне місто Київ кращім у всіх аспектах. Разом до Перемоги! Служимо громаді Києва! P. S. Єгор - козак міцний, тож ми запрошуємо його взяти приклад з батька та вступити до лав Муніципальноі Варти Києва. 😉 Одностроєм забезпечимо", - пишуть коментатори.

Старший син Єгор зробив мені подарунок на День народження. Сказав, що йде в мери Києва! Благословив його, звичайно :)))

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Віталій Кличко op Zondag 19 juli 2020

Раніше ми згадували самі забавні висловлювання колишнього боксера. Так, мер міста Віталій Кличко переплутав слова на черговому брифінгу, який пов'язаний з коронавірусом в Києві.

Замість того, щоб сказати слово «після» українською, він сказав: "піс*ка". Мабуть, мер Києва одразу зрозумів свою помилку, і почав хвилюватися, так як потім він не зміг вимовити слово «сенсаційних». В цей час, сурдоперекладач не подавала виду, і просто посміхалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко проколовся на "втомленому" Шулявському мосту.

Також Знай. ua писав, що день народження у Кличка - чарівна підбірка для мемів, "піс*ка", чарівні пендель, "тольтаризм" і сенсація.