Державний банк ПриватБанк звинуватили в тому, що він без відома і згоди клієнтів закриває оплату частинами, а гроші бере не тільки особистих, але і з кредитних коштів українців. Про це стало відомо завдяки повідомленням незадоволеного клієнта банку на порталі Minfin у розділі " для відгуків.

"Вперше скористався кредитом "Оплата частинами". Подзвонив в банк дізнатися яку суму я повинен додати до своїх особистих коштів, щоб достроково закрити кредит і розповісти покроково як це зробити в особистому кабінеті. Занончив розмова повернувся на сторінку щоб перекинути свої кошти з однієї на іншу карту і побачив, що власних коштів вже "0", кредит закритий за рахунок кредитних коштів, сума природно більше (додалися відсотки за списання кредитних коштів), що мені потрібно було перекинути для повного погашення кредиту", - пише клієнт.

Клієнт зазначив, що надалі його спроби дізнатися правду про те, чому оператор сама закрила кредит не принесли ніякого успіху, а різницю так і не повернули.

"Був прослуханий моя розмова з оператором, потім тільки вибачалися і казали що немає технічних можливостей перевірити хто ж з нас першим натиснув клавішу «закрити достроково» :) В момент розмови з оператором і я і вона знаходилися на одній і тій же сторінці мого особистого кабінету в Приват24. Підсумок: я позачиняв усі свої рахунки і карти в Приваті. А Банку хочу сказати, клієнт повинен бути вашою найбільшою цінністю, немає клієнта банку немає!", - написав клієнт.

У Приватбанку не дали розгорнутого коментаря щодо ситуації і лише сказали, що перевіряють інформацію і можливо зв'яжуться з клієнтом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ми перевіряємо інформацію з даної ситуації і у разі необхідності додатково зв'яжемося з вами", - сказано в повідомленні банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк знайшов заміну Приват24 – придбання одним поглядом.

Як повідомляв Знай. ua, "ПриватБанк" загнав пенсіонерів в глухий кут, картки виявилися непростими.

Також Знай. ua писав, що нова схема банківського шахрайства залазить у кишені виснаженим карантином українцям, як не втратити останні гроші.