Президент Швейцарії Симонетта Соммаруга 20-23 липня відвідає Україну з офіційним візитом. Тому киян попередили про можливі обмеження дорожнього руху.

Про це сказав заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

Так, з понеділка у Києві можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху на окремих ділянках вулиць у Дарницькому, Печерському, Шевченківському, Подільському, Дніпровському районах, а також на Бориспільському шосе.

затори, фото Pxhere
затори, фото Pxhere

"Перший візит після пандемії іноземного лідера в Україну відбудеться 20-23 липня - це буде візит президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Соммаруги. Це буде державний візит, який на такому рівні відбудеться вперше. Планується, що, крім Києва, вона також відвідає кілька регіонів України", - сказав Жовква.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

евакуації автомобіля, фото:papajurist
евакуації автомобіля, фото:papajurist

За його словами, цього літа можливі ще один-два візити лідерів інших держав в Україну, але справжня активність почнеться восени, зокрема і візити президента Зеленського за кордон.

"Знову ж таки, якщо дозволить пандемічна ситуація. Зараз працюємо з кількома країнами, і думаю, що у вересні-жовтні можуть бути здійснені кілька офіційних візитів", - зазначив заступник голови ОП.

Крім цього, Зеленський та Соммаругі відвідають схід України для ознайомлення з безпековою та соціально-економічною ситуацією там, а також станом реалізації проєктів швейцарської гуманітарної допомоги.

Слід нагадати, рух транспорту на з'їздах Шулявського шляхопроводу у столиці частково обмежили. Обмеження запроваджують через укладання верхніх шарів асфальтобетонного покриття. Діятимуть такі обмеження до 7:00 20 липня.

Нагадаємо, листи автофіксації порушень ПДР відправляються колишнім власникам – як не платити штраф за іншого.

Як повідомляв портал Знай.uа, українським водіям запропонували альтернативу відеофіксації порушень ПДР.

Також портал Знай.uа писав, що в Європі виписаний найбільший у світі штраф за перевищення швидкості – покатався на мільйон.