Про якість українських продуктів вже ходять легенди. На жаль, вона знаходиться на жахливо низькому рівні. Тому постійно трапляються історії, при яких українці купують продукти “з сюрпризами”, причому з не дуже приємними. Черговий “подарунок” отримав клієнт супермаркету “Сільпо” в Одесі на Олександрівському проспекті. Відповідне фото опублікував Telegram-канал “Народний ревізор”.

Хліб з нитками, фото Народний Ревізор


Чоловік в Одесі вирішив купити додому хліба. Думав, що поїсть бутерброди або з борщем. Однак не судилося. У хлібі виявився… цілий моток ниток! Так, буханець хліба, повна ниток. Видовище було не з приємних. Спочатку здалося, що там і зовсім якісь черв'яки, однак все виявилося прозаїчніше, хоч і ненабагато краще. Тепер ми в буквальному сенсі можемо розуміти приказку про швеця і женця.

Тепер чоловік зможе не тільки хліба поїсти, але і зашити сорочку.
Тому залишається лише ще раз закликати людей до пильності. Перед тим як купити якийсь товар, уважно огляньте його, чи немає на ньому чогось дивного. Перевірте цілісність упаковки.

Переконайтеся в тому, що у продуктів харчування не закінчився термін придатності. І якщо вас хоч якийсь момент бентежить в товарі, відмовтеся від його придбання, і візьміть іншу упаковку або банку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Варто нагадати, що напередодні в Росії, а точніше в Калінінграді, під час відкриття магазину "Пятерочка" PR-менеджер, яка також приїхала на подію, назвала місто "з@лупою", чим сильно образила місцевих жителів.

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"