Українці придбали в супермаркеті торгової мережі АТБ йогурт, який виявився зіпсованим і непридатним для споживання.

Відповідну скаргу вони розмістили на сайті Otzyv.ua, який позиціює себе як перший незалежний ресурс з відгуками в Україні.

"Купили йогурт через годину відкриваємо, а він скислий смердить так що з першого подиху померти хочеться", - пишуть незадоволені покупці.

На жаль, споживачі не вказали ні виробника йогурту, ні магазина, в якому його придбали. Також вони не звернули уваги в пості на термін придатності продукту - імовірно. він ще не сплив, а отже проблема не в цьому.

У якості доказу було прикріплено фото, за яким, на жаль, запах субстанції перевірити не вдасться. Сам продукт не має очевидних візуальних дефектів, окрім темного згустку - це може бути як і пліснява, так і наповнювач йогурту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Йогурт з АТБ, фото Otzyvua.net
Йогурт з АТБ, фото Otzyvua.net

Також невідомо, чи звернули увагу покупці на герметичність упаковки. Але оскільки вони не відчували неприємного запаху до відкриття баночки, то цю версію також можна відкинути.

Невідомим залишився і той факт, чи стали споживачі звертатися до адміністрації магазину, в якому його придбали.

Це не перший випадок скарг на продукти в АТБ та інших українських магазинах. Так, одного разу один з покупців вирішив поласувати цукерками власного виробництва магазину і був шокований - одна з цукерок, мало того, що була не в обгортці, так вона ще була не ціла, ніби від неї відкусили половинку.

"Не доклали.В запечатаній упаковці цукерок з #АТБ покупцеві попалася розгорнута половинка цукерки. Ні етикетки, ні другої половини всередині не було. Сподіваємося, це заводський брак, а не голодний пакувальник,"- написали на каналі "Чорний список".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Конфлікт в АТБ переріс в ковбасні бої без правил - віддубасив так, що іскри з очей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Насолодилась кавою і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м’яса".

Також Знай.ua писав, Свинячі крильця по-українськи - покупець найшов у ковбасі купу перемеленого пір'я.