На Донбасі військовослужбовці та рятувальники за тиждень зуміли відремонтувати понад чотири десятки будинків, які були пошкодженні бойовиками під час обстрілів позиції українських героїв.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"Минулого тижня співробітники ДСНС проводили і роботи з відновлення пошкоджених ворожими обстрілами житлових будинків та об’єктів інфраструктури на території Донецької області. Упродовж тижня рятувальники відновили 44 будинків. Усього з початку робіт відновлено 1326 таких будинки, а з початку проведення ООС – 783", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники ремонтують дах будинку, обстріляного окупантами

Окрім цього, як відзначається, рятувальники ліквідували на Донбасі низку пожеж, а також провели розмінування деяких територій, знищивши майже 800 вибухонебезпечних предметів.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Протягом минулого тижня підрозділи ДСНС зі складу Об'єднаних сил активно залучалися як до ліквідації пожеж на Донбасі, так і піротехнічних робіт, ремонту пошкоджених будинків та допомагали людям, які перетинають контрольні пункти в’їзду/виїзду. Також, піротехніками ДСНС було обстежено 42 гектари території Донецької та Луганської областей, в результаті чого вони вилучили та знешкодили 792 вибухонебезпечних предметів", - повідомили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, На Донбасі окупанти застрелили жителя Естонії, який кинувся на порятунок пораненого українського героя

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"