У Біляївському районі Одеси вдалося викрити хитрого шахрая, 29-річного хлопця, який зумів привласнити близько 50 тисяч гривень за допомогою "трюку з кіно". Поліцейські заявили, що з травня 2019 року підозрюваний використовував розрізану купюру 200 гривень, нитку і скотч — таким пристосуванням хлопець обманював автомат поповнення рахунку.

Однією і тією ж купюрою одесит багаторазово поповнював через термінал мобільний рахунок. Гроші молодик перераховував на електронні гаманці й банківські картки, а потім знімав з них готівку. Про це стало відомо завдяки повідомленням одеських журналістів.

Термінали для поповнення рахунку, фото: culturemeter.od.ua
Термінали для поповнення рахунку, фото: culturemeter.od.ua

Правопорушника викрили кіберполіцейські спільно зі слідчими Малиновського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури. Поліцейські зафіксували 44 факти кримінальних правопорушень, скоєних в Одесі та області підозрюваним.

Слідчі вже повідомили правопорушнику про підозри в шахрайстві за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України. За свої дії він може потрапити за ґрати на строк до восьми років.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Чернівецькій області місцевий депутат погорів на хабарі. Його затримали при отриманні 4000 доларів США. Гроші він вимагав за те, щоб позитивно вирішити питання про довгострокову оренду земельної ділянки для інвестора. Площа ласої ділянки становить 2,2 гектара.

Про затримання і подробиці повідомила прокуратура Чернівецької області. Депутата спіймали і довели його провину. Обвинувальний акт було спрямовано прокуратурою до суду. Якщо суд визнає винним даного "слугу народу", то йому загрожує тюремне ув'язнення на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада заборонить секти: хвилинки поговорити про Бога не знайдеться.

Як повідомляв Знай.uа шахрайський call-центр "облапошивал" українців на 50 тисяч гривень щодня хитромудрими схемами.

Знай.uа писав, "ПриватБанк" загнав пенсіонерів в глухий кут, картки виявилися непростими: "Залишилося всього кілька гривень...".