Брат столичного мера Віталія Кличка, знаменитий боксер Володимир Кличко, впав з гідрофойла під час активного відпочинку на воді. Відповідне відео опублікував Instagram-аккаунт LuckyPunch, присвячений боксу. На кадрах видно, як легенда спорту мчить по воді на жовтій дошці-гидрофойле, тримаючись за трос. І виглядає це, звичайно, хоробро і мужньо.

Проте коли боксер відпустив трос "(Мамо, я без рук")! - сталося непередбачене. Чи хвиля виявилася дуже підступною, чи то вестибулярний апарат підвів, однак, протримавшись кілька секунд, Кличко впав у воду. Звичайно ж, боксер не постраждав - такі падіння звичайна справа для цього виду спорту. А ось фанатів розвеселив.

Велика кількість усміхнених смайликів в коментарях говорить сама за себе. Були і ті, хто співчував за кумира, питав чи не забився Володимир, і чи не боляче йому, і не пошкодив собі нічого, випадково.

Однак, якщо згадати боксерський шлях Кличка, кількість травм на рингу, то погодьтеся - переживання за забиття виглядає навіть комічно. Фоловери навіть трохи позаздрили Володимиру - розважається як молодий. Багато хто з нас настільки зайняті роботою та іншими буденними справами, що навіть не помічають, як літо, а то й ціле життя, проходять повз них. Боксер ж дарма часу не гає.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше ми згадували найсмішніші висловлювання брата Володимира - колишнього боксера. Так, мер міста Віталій Кличко перепутал слова на черговому брифінгу, який пов'язаний з коронавірусом в Києві.

Замість того, щоб сказати слово «після» українською, він сказав: "піс*ка". Мабуть, мер Києва одразу зрозумів свою помилку, і почав хвилюватися, так як потім він не зміг вимовити слово «сенсаційних». В цей час, сурдоперекладач не подавала виду, і просто посміхалася.

Нагадаємо, як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко проколовся на "втомленому" Шулявському мосту.

Також Знай. ua писав, що день народження у Кличка - чарівна підбірка для мемів, "піс*ка", чарівні пендель, "тольтаризм" і сенсація.