"Пів години дали. Будь ласка, скоріше! У всіх діти!", - заручниця луцького терориста благає Зеленського

Заручниця луцького терориста благає виконати вимоги Кривоша і врятувати людей.

До редакції сайту "Перший" зателефонувала лучанка Руслана Д., яка наразі перебуває в автобусі з терористом. Жінка говорила про те, що їм дали півгодини часу, просила, аби журналісти вимагали відеозвернення від Зеленського

У Києві заміновані ж/д вокзал і аеропорт: масова евакуація, чутно крики

Функціонування Центрального залізничного вокзалу в Києві тимчасово обмежили після повідомлення про його замінування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Прес-служба національного перевізника "Укрзалізниця" на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook заявила, що отримано повідомлення від невідомої людини про мінування вокзалу.

Пенсії нараховуватимуть автоматично, в Мінсоцполітики дали інструкцію українцям

В Україні можна буде отримати пенсію новим способом – повністю автоматично. У Міністерстві соціальної політики розповіли про плани уряду змінити процедуру отримання виплат.

В Україні планують ввести "гібридну" декретну відпустку: як тепер доглядатимуть за дитиною

В Україні очікуються кардинальні зміни в законодавстві про відпустку при народженні дитини. Незабаром батьки зможуть чергуватись між собою у догляді за новонародженим.

Про підготовку нововведень розповіла віцеспікер Верховної Ради Олена Кондратюк. За її словами, "ментальні матріархальні стереотипи", які вселили українцям, заважають зрівняти в правах і обов'язках по догляду за дитиною чоловіків і жінок.

Ілон Маск з новонародженим сином, фото: Instagram
Ілон Маск з новонародженим сином, фото: Instagram

Лоукостер WizzAir відновлює польоти в місця щасливих людей: коли і куди зможуть відправитись українці

Великий європейський лоукостер Wizz Air відкриває нові напрями в Італію з 5 міст України. Перші авіарейси планується відправити вже в середині серпня з Києва та Львова, запуск наступних рейсів відбудеться в жовтні, далі у планах польоти в березні 2021 року.

Лоукостер Wizz Air, скріншот: YouTube
Лоукостер Wizz Air, скріншот: YouTube