На жаль, толерантність до ЛГБТ в нашій країні на дуже низькому рівні. Ставлення до цього явища в нашій державі відверто печерне, тому людям деколи просто небезпечно ходити по вулицях, адже це може неприємно закінчитися. Журналістка Неллі Ковальська – не представляє ЛГБТ, однак так склалося, що в метро її “неправильно зрозуміли”. Цією історією вона поділилася на своїй сторінці в Facebook.

Ковальська розповіла, що вона їхала в метро з дорослим, але ще маленьким підлітком. І пасажири прийняли їх за ЛГБТ-пару. Здавалося б, нічого такого не сталося – йшли разом, трималися за руку, обнялися…

Нас з дорослуватим, але малим підлітком сьогодні прийняли за лгбт-пару в метро. Ми йшли за ручку, обійнялися, а ще,...

Geplaatst door Неллі Ковальська op Maandag 20 juli 2020

Плюс ще фарбоване волосся, райдужні гольфи, маски, що приховують обличчя. Загалом, нічого, що б вказувало на приналежність до ЛГБТ, максимум що-то непряме. Але цього людям виявилося достатньо, щоб засудити Ковальську та її супутницю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами Ковальської, все закінчилося відносно благополучно. Їх “крізь зуби обклали матом”. Неллі зазначила, що не уявляє, що було б, якщо б дівчина-підліток йшла б зі своєю подругою-ровесницею. “Я цього не писала б, але раптом вам ще незрозуміло, навіщо потрібні ЛГБТ-прайди”, резюмувала Неллі Ковальська.

Нагадаємо, активісти KyivPride завдяки квадрокоптеру "підвісили" райдужний прапор меч "Батьківщини-Мати". На відео все виглядає так, ніби монумент дійсно тримає прапор.

Як повідомляв портал Знай.іа, Рада виступила проти криміналізації злочинів стосовно ЛГБТ.

Також портал Знай.іа писав, що в Україні відкрився перший у світі інтерактивний музей прийняття ЛГБТ.

В Україні створено унікальний музей, в якому опубліковано історії, що розповідають про досвід людей, які вчинили камінг-аут. Батькам найскладніше прийняти орієнтацію і ідентичність своїх дітей, і визнання цього – дуже складний момент для всіх сторін. Щоб нарешті почати будувати діалог у суспільстві, створений “Музей Прийняття”, в якому розповідаються історії батьків, які взяли орієнтацію своїх дітей.