У четвер, 23 липня, в більшості областей України буде прохолодна і свіжа погода. Температура повітря вдень опуститься до +23 +25 градусів, а вночі – до +18 градусів.

Прогноз Укргідрометцентру на 23 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в четвер погода по всій території країни буде прохолодною, але без істотних опадів.

На Заході і Півночі України температура повітря буде в межах +21 +24 градусів, у центральних і східних областях – +23 +27, а жителів Півдня очікує +27 +29 градусів.

погода на 23 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 22 липня від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в Україні пройде антициклон Albreht, який організовує суху погоду.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Температура повітря обіцяє і далі бути комфортною. Протягом дня 23-го липня очікується + 23 + 29 градусів, на півдні до +25 +30 градусів", - написала вона.

У Києві в четвер прогнозується комфортна і сонячна погода. Температура повітря в столиці не перевищить +23 градуси.

Ближче до вихідних потеплішає на 5 градусів, але збільшаться шанси на дощ з грозою.

Четвер в Україні буде переважно сухим, лише в західних областях пройдуть періодичні грозові дощі. Суху погоду організує...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 22 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 липня відзначається день преподобного Антонія Печерського. У давнину помітили, якщо в цей день станеться глухий грім – до тихого дощу, а якщо грім гучний, можна чекати на зливу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.