Луцькому терористу Максиму Кривошу повідомили про підозру: де він знаходиться і що на нього чекає

Максиму Кривошу, який 21 липня захопив в Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

Кривош зараз знаходиться в слідчому ізоляторі, суд повинен обрати для нього запобіжний захід завтра, 23 липня.

В Україні після захоплення заручників луцьким терористом перекрили 9 областей

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Керівництво Національної поліції України прийняло рішення посилити заходи щодо забезпечення громадського порядку для безпеки громадян.

Додаткові заходи безпеки запровадили на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Над Донецьком український прапор підняли на очах у бойовиків: обстрілювали 20 хвилин

У небі над Донецьком підняли величезний синьо-жовтий український прапор. Державний стяг України з'явився над окупованими територіями завдяки військовим і волонтерам. Велике полотно прив'язали до наповнених гелієм повітряних кульок блакитного і жовтого кольору, після чого прапор злетів у небо.

Бойовики довго намагалися його збити стріляли по стягу протягом 20 хвилин.

Український прапор над Донецьком, скріншот: Facebook
Український прапор над Донецьком, скріншот: Facebook

Кількість хворих не має значення: в Україні запровадять європейский стандарт карантинних норм

В Україні змінять підхід до карантинних норм і рахуватимуть захворюваність не за кількістю хворих.

В МОЗ хочуть гармонізувати норми карантину з європейськими і розраховуватимуть показник захворюваності не за кількістю хворих, а за динамікою, як в країнах Євросоюзу.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

Паспорти з програми "Дія" випустять українців за кордон: як і де це працює

Починаючи з вівторка, 21 липня, 2020 року в аеропорту "Бориспіль" для внутрішніх подорожей по Україні пасажири мають право використовувати електронні паспорти з програми "Дія"
Після прибуття до аеропорту на пункті контролю авіабезпеки пасажир повинен відкрити додаток на смартфоні і показати екран для зчитування QR-коду. Після цього йому буде дозволено здійснити політ.

Додаток "Дія", скріншот: YouTube
Додаток "Дія", скріншот: YouTube