В українській столиці, в Деснянському районі в четвер вранці, 23 липня, перехожі помітили вельми підозрілий пакет. Також є інформація, що біля ТРЦ "Метрополіс" на Оболоні "замінували" автомобіль Audi.

Той самий підозрілий пакет виявили на вулиці Кіото на зупинці. Про це стало відомо завдяки повідомленню Нацполіції в мережі Telegram.

Мінування в Києві, фото: Нацполіція
Мінування в Києві, фото: Нацполіція

"Сьогодні вранці поступив виклик на вулицю Кіото. Пильні громадяни помітили на зупинці пакет, який викликав у них підозру", – йдеться у пості.

Мінування в Києві, фото: Нацполіція
Мінування в Києві, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Патрульні перекрили рух по дорозі і забезпечили охорону місця події в цілях безпеки громадян. Очікується прибуття вибухотехніків. У той же час на сторінці Dtpkievua в Instagram написали, що в Оболонському районі столиці також повідомили про "замінування" авто Audi. На місце приїхали поліція та вибухотехніки, територію біля ТРЦ "Метрополіс" було оточено.

Варто нагадати нашим читачам, що у вівторок, 21 липня, стало відомо про те, що функціонування Центрального ж/д вокзалу в Києві тимчасово обмежили після повідомлення про його замінування. Прес-служба національного перевізника "Укрзалізниця" на своїй офіційній сторінці в соцмережі Facebook заявила, що отримано повідомлення про мінування вокзалу від невідомої людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві на "Мінській" прогримів потужний вибух - сумку з вибухівкою кинули у метро.

Як повідомляв Знай.uа киянам засунуть градусник "під мишку" на вокзалі.

Знай.uа писав, у Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає".