Максима Кривоша у місті Дубно, де він проживав, вважали диваком. Чоловік, який захопив автобус із заручниками в центрі Луцька 21 липня, виявився людиною "складної долі" і незвичайної біографії. Правоохоронці ж повідомили, що луцький терорист раніше намагався викрасти сина мільйонера.

У сюжеті ТСН розповіли, що останні років п'ять Кривош був активним зоозахисником. Зокрема, він посприяв тому, щоб у місті Дубно Рівненської області, перестали труїти собак. Місцеві захисники тварин добре відгукуються про нього та його діяльність. Неподалік від свого будинку Кривош навіть влаштував кладовище для чотирилапих.

Акт тероризму у Луцьку, скріншот: YouTube
Акт тероризму у Луцьку, скріншот: YouTube

Кривош також дивував тим, що не любив фотографуватися. Сусіди по дачі теж добре відгукуються про Кривоша. Кажуть, завжди був привітний, годував собак і допомагав лікувати кота. Водночас сусіди по багатоквартирному будинку у Дубно розповідають, що він бив дружину і жінка його дуже боялася. Якось, зі слів сусідів, він навіть вибив їй нижню щелепу.

А в правоохоронних органах розповіли, що у минулому він разом зі спільниками намагався викрасти 12-річного онука місцевого мільйонера. Швидше за все, заради викупу. Але тоді дитині вдалося вирватися і втекти.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Максим Кривош народився 6 листопада 1975 року в селищі Гай Оренбурзької області Російської Федерації. "Луцький терорист" провів у місцях позбавлення волі 10 років з 44-х років свого життя. Зокрема, за розбій, шахрайство, вимагання, незаконне зберігання зброї.

Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.

Також портал Знай.uа писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.