У мережі з'явилися кадри окупованого Криму. Ось, до якого стану довели путінські окупанти місто Севастополь. Зокрема, з'явилися кадри жахіття, яке відбувається в Стрілецькій бухті.

Останнім часом екологічна ситуація в Стрілецькій бухті значно погіршилася. Береги та акваторію забруднено побутовим сміттям, вода в бухті цвіте і має неприємний запах.

Як повідомляють кримські ЗМІ, багато будинків на схилах бухти не під'єднано до міської каналізаційної системи та скидають стоки просто в море.

Стрілецька бухта в Севастополі, фото: krymr.com
Стрілецька бухта в Севастополі, фото: krymr.com

Влітку 2018 року в бухту дорожники звалили лом асфальту. Згідно з дослідженнями Інституту біології південних морів імені Ковалевського в Севастополі, вода в Стрілецькій бухті є однією з найзабрудненіших в Севастополі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Стрілецька бухта в Севастополі, фото: krymr.com
Стрілецька бухта в Севастополі, фото: krymr.com

Також варто нагадати нашим читачам, що Стрілецька бухта розташована в Гагарінському районі Севастополя, її довжина більше двох кілометрів. У бухті анексованого міста базуються допоміжні і бойові кораблі Чорноморського флоту Росії, також тут розташовано флотський 91-й судноремонтний завод.

Крім того, в Стрілецькій бухті знаходиться одна з найбільших в місті яхтових стоянок. З 2000-х років набережна почала активно забудовуватися будинками, які зараз здаються в оренду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Крим ледь не перетворився на пустелю: як рятували півострів від зникнення, розсекречені матеріали.

Як повідомляв Знай.uа "Брехун і паразит": центр окупованого Криму прикрасили "привітанням" Путіну.

Знай.uа писав, в Польщі заговорили про напад і захоплення території України: "Хоче розширити".