У п'ятницю, 24 липня, майже на всій території України очікується сонячна і тепла погода. Винятком стане Закарпатська та Одеська області, де протягом дня вірогідні дощі з грозами.

Прогноз Укргідрометцентру на 23 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, в п'ятницю найтеплішим регіоном країни стане Південь, де температура повітря зупиниться на рівні +25 +30 градусів. Найтепліша область Запорізька – +29 +31 градус.

Менш спекотно буде на Сході – +25 +27 градусів. Майже така ж ситуація очікується в центральних областях – +24 +26 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Найнижча температура повітря на Заході – +23 +26 градусів. Так, жителів західної області протягом дня очікують дощі з грозами. Вночі також може йти дощ, в Одеській і Миколаївській областях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Україна загалом належатиме сухій погоді, полежить серед підвищеного атмосферного тиску. Проте або хвости фронтів, або місцеві конвективні явища зумовлять періодичні дощі та грозу у центральних областях, на північному сході, у прикарпатських областях та на Одещині", - написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві завтра істотні опади – навряд чи. Температура повітря в столиці буде коливатися близько +25 +26 градусів.

Осередки дощів розподіляться завтра по Європі нерівномірно - то густо, то пусто) Україна загалом належатиме сухій...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 23 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

24 липня відзначається день пам'яті святої рівноапостольної Ольги. Також вшановується пам'ять великомучениці Євфімії Всехвальної. Часто цей день буває грозовим. Наші пращури помітили, якщо в цей день сонячно, то урожай зернових культур буде хорошим.

погода на 24 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.