Ця історія сталася в одному з російських міст, передають місцеві ЗМІ. Настя – проста дівчина, яка працювала офіціанткою в ресторані. Вона була змушена вийти на роботу, незважаючи на те, що у неї донька, якій лише рік. Незадовго після Дня Народження Настю кинув її хлопець і батько дитини – Владислав. У той вечір він грав весілля з іншою дівчиною, і так співпало, що це відбувалося в кафе, де працювала Настя. Випадково це було зроблено або спеціально – ми не дізнаємося.

Коли Настя побачила його, їй хотілося кинути все і втекти. Проте думка про маленьку донечку змусила її зібратися і продовжити свою роботу, незважаючи ні на що. В один момент до дівчини підійшла мати нареченого і вручила їй конверт. Коли Настя його розкрили, усередині виявилося 15 тисяч рублів. Дівчина хотіла вискочити назад у зал, і жбурнути ці гроші їм в обличчя, але від необачного вчинку її відрадили.

У Насті не складалися відносини з матір'ю колишнього коханого. Коли вона подала на аліменти, мати почала вимагати ДНК-тесту. Ця жінка розказував дівчині, що її син гідний кращого, і їй “не потрібна внучка, яку Настя десь нагуляла”. Проте навіть після того як ДНК-тест був зроблений, вона все одно ні разу не провідала дитини. Невідомо, чи було це зроблено з жалю чи просто тому що так хотілося матері, проте цей епізод був вкрай неприємним.

Нагадаємо, раніше офіціантка розповіла, які чайові залишають знаменитості - люди розчарувалися в своїх кумирах.

Раніше Знай.uа писав: "Не зарікайся", - як внучка мультимільйонера втратила все і залишилася на вулиці на межі життя і смерті.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Гаряча офіціантка втратила роботу через пандемію, але соковиті форми допомогли заробити більше.