Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано майже 64 тисячі випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 25 липня, в країні кількість заражених перевалила за 63 тисячі. Зафіксовано 19 нових летальних випадків та ще 611 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу виявили більше тисячі нових інфікованих. Варто відзначити, що це новий антирекорд в Україні.

"25 липня (станом на 9:00) в Україні 63 929 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1590 летальних, 35 497 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 1106 нових випадків. Загалом проведено 951 082 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 611 пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Львівська і Чернівецька.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло близько тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло майже 115 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 25 липня 2020 року до Центру надійшло 1307 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 114 896 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як правильно вибрати зволожувач повітря під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові звинувачують медиків у смерті чоловіка з коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів склали топ карантинних лайфхаків таксистів.